Сахарные устрицы
Сахарные устрицы
Ингредиенты: 500 г пшеничной муки, 250 г сливочного масла, 100 г сахара, 2 яйца, 1 пакетик ванильного сахара, 3 столовые ложки сахарной пудры, 2 чайные ложки тертой лимонной цедры, 20 г сливочного маргарина.
Рецепт рассчитан на 4 порции и содержит 333 Ккал
Как приготовить сахарные устрицы: муку высыпать горкой в глубокую миску, сделать углубление, положить яйца, ванильный сахар, размягченное сливочное масло, цедру, сахар. Замесить тесто, раскатать его слоем 0,5 – 1 см, посыпать сахарной пудрой, свернуть рулетиком, нарезать порционными кусками. Изделия выложить на смазанный маргарином противень. Выпекать в разогретой до 160 – 180°С духовки в течении 20 – 25 минут. Все. Сахарные устрицы готовы.
Приятного аппетита!
А у нас в гостях Григорий Лепс – Водопадом
Вам понравилось?
[pwal id="16394158" description="Если рецепт понравился, поделись с друзьями!"]Спасибо![/pwal]
Просто, доступно и наверняка вкусно!
Что то подобное пекла моя бабушка, обязательно попробую. С уважением заходите в гости.
Устрицы какое необычное название! На первый взгляд легко и просто приготовить. Спасибо за рецепт.
I have recently started a site, and the info you provide on this web site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.
I just want to tell you that I am very new to blogs and really enjoyed your web site. Very likely I’m want to bookmark your blog post . You amazingly come with amazing writings. Regards for revealing your blog site.
Anticipating Reactions
Yay google is my queen helped me to find this outstanding site!
Competitive Edge Writer
I wanted to thank you once again for that amazing website you have designed here. It’s full of useful tips for those who are truly interested in this specific subject, especially this very post.
This website certainly has all of the information and facts I needed concerning this subject and didn’t know who to ask.
Right here is the perfect website for everyone who really wants to find out about this topic. You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that I personally will need to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a topic that has been written about for a long time. Great stuff, just excellent!