Фрукты в сиропе
Ингредиенты: 2 яблока, 2 груши, 200 г сахара
Как приготовить фрукты в сиропе: яблоки и груши вымыть, очистить, разрезать пополам, удалить сердцевину. Сахар залить 0,5 л воды, довести до кипения, кипятить на слабом огне в течение 7 мин, положить половинки фруктов. Кипятить еще 3 минуты. Фрукты выложить в тарелку, залить сахаром, остудить (не стоит сразу пробовать фрукты в сиропе, можно сильно обжечься).
I simply want to say I am just very new to blogging and site-building and absolutely enjoyed this blog site. Most likely I’m want to bookmark your blog . You amazingly have tremendous articles. Kudos for sharing your web site.
Computer Application Skills
We wish to thank you just as before for the gorgeous ideas you gave Jesse when preparing her own post-graduate research in addition to, most importantly, with regard to providing each of the ideas in a blog post. In case we had been aware of your web-s…
Good Reasoning Ability
Real excellent information can be found on site.