Чахохбили
Ингредиенты: 1 кг курицы, 4-5 луковиц, 100 г сливочного масла, 100 г томатной пасты, 100 г белого грузинского вина (Цинандели или Ркацители), 1 пучок зелени кинзы, 1 столовая ложка лимонного сока, перец красный молотый и соль по вкусу.
Как приготовить чахохбили: курицу вымыть, нарубить порционными кусками. Лук очистить, вымыть, нарубить, выложить на сковороду с разогретым сливочным маслом, обжарить, добавить томатную пасту, вино, лимонный сок.
Выложить куски курицы, посолить, поперчить, тушить до готовности.
Зелень кинзы вымыть и нарубить.
Куски курицы выложить на блюдо, посыпать зеленью кинзы.
Приятного аппетита.
И, как всегда песня
Очень люблю это блюдо, часто готовлю.
Wow! This might be 1 specific of one of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject.
naturally like your web webpage but you have to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I will surely come back again.
I wish more men and women would write blogs like this that are actually beneficial to read. With all of the rubbish floating around on the net, it is refreshing to read a blog like yours instead.
I just want to say I am newbie to blogs and seriously liked your page. Probably I’m likely to bookmark your site . You surely have fabulous articles. Thanks for sharing with us your web-site.
You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!